Ka at dejt fyra enar han ligger i otvattade mjukisbyxor med nago pizza pa magen

Mi tolkar det som att den narvarand personen tillbringar sin tid ensam, aldrig gar ut och ej ager nagon sasom helst drombild.

Befinner si han ett baby samt n hans moder? Att framharda med att vilja traffa utstott stallet sam intrada sallskap befinner si ett osjalvstandigt samt omoget beteende.

Han inneha haft det fantastiskt kul

Kan utbredd ett asy arbeta f kunnigt sam omhandertagande, skada det har befinner sig en fortackt kontrollerande upptradande. Forbered dej villig mansplaining deluxe oavsett tillfalle och samtalsamne.

Oatlig fodoamne sasom d bagge skrattar til befinner si nagon fenomen, skad att fritt anmarka maten likt nago krogrecensent och sucka forsavitt hurda fa pastan paminner forsavit ”riktig carbonara” befinner si ett hemskt beteende. Sa lange maten befinner sig atlig haller hane ickeverbal.

Det ar trevligt att lite e att beror sig bekvam i ens foljeslagare, andock att sleva inom sig maten, inta tillsammans fingrarna, framfora ifran sig kroppsljud eller knappa opp byxorna ar varningssignaler som ska tas pa seriost. Dett nagon forhandstitt pa va saso folja skola. flottiga fingrar, rapar sam ropar ”Baby, kan du hamta mer cola?”.

Vitlok ar mumsigt samt foda tillsammans vitlok befinner sig smakligt. Skada doften utav hard lok alternativt vitlok befinner si inget saso hor hemma gallande en dejt. Sta vem vill vanslas tillsamman e som luktar lok? Om personen avsiktlig bestaller vitloksbrod eller ber ifall extra lok till sin taco, da inneha n att handla tillsammans en sasom ick tanker gallande dej.

Smeknamn kan befinna e fason att design narhet

Att vara flortigt forsmadlig kan vara sexigt, skad nar upprepade forolampningar avslutas tillsammans ett ”Asch, sjalv skojade ju bara” skall n existera pa din gard.

Det befinner si ick kul att pladdra ifall gamla ex, men att babbla skrap ifall forsvinna ex ar fortfarand varre. Ifall samtliga hans ex ar ”galna” samt han utmalar sig solo sasom ett drabba befinner si det nagot lurt kungen passag. Age personen intet gott att knysta forsavit tryta ex, kommer han mojligtvis ick att ha nagot roligt att anfora ifall de.

skada ej pa forsta, andra alternativt ens tredje dejten. Ni befinner sig icke hans barn.

”97 kronor forut ett pilsner! Helt sjukt”. ”Jaha, underben fick n bidra pro din lagenhet chilensk kvinnor fГ¶r Г¤ktenskap?”. ”Den har jackan varje ju ej slampi, forsavitt man uppg sa.” forsavitt din dejt snackar kosing dejten via, alltsamman ifran hur kostnadskravande maten blivit till kostnaden forut allt han har och astadkomme, odla bor n tacka nej at dejt akt tva.

Gud, vilken connection ni ager fatt, anse han. Problemet befinner sig enbart att ni inneha agerat obetald terapeut ino tva timmar sam icke sagt mer an ”Kan vi lite notan?”.

Precis saso att det befinner sig e varningstecken forsavit personen blott pratar om sig jag, odl befinner si det jambordig illa forsavitt manniskan ick berattar nagot alls. Duckar han svaren gallande dina fragor, tillats dej att beratta mer ann n ville och na malet hanfora sig genom en oskadd dejt inte med att ni har fatt ordna gallande nagot gripbar forsavit honom, doljer han nagot. Nog nagot illa.

Att distansera sig solo fran andra hanar och pasta att han ar konstig (underforstatt battre) antyder att han ar PRECIS normal karla (nog mindre bra).

Allihopa befinner sig icke palasta runtom patriarkala strukturer samt feminism. Men de maste likval inse att det befinner si ojamlikt pro karlar samt kvinnor inom dagens samhalle. Pastar han att lonegapet inte finns alternativ att kvinns inneha det ”mycket lattare an man”, da age n att handla tillsammans nago manschauvinist. Grattis till all kokkons samt stadning du kommer atnjuta utfora ino ert futuristis forhallande.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *