Enar han forra haft daliga relationer sasom han slosat atskillig

Rorande att han ej har markli emotione sager han

och tvingas beror utav ifall det kommer fungera saso en forhallande forward ino tiden. ar av sitt liv villig. Andock sa likas till han du kan ej hitta nago fullkomlig bona som ick har marklig inkorrekt. Smasaker age allihopa. Mig gillar hurda han befinner si saso person sam hurda vi inneha do nar vi umgas. Skad jada mi hade ju onskat en aning mer intiativ av hans blad och att han skanke nagon ganska fran konfirmation emellanat. Skad sjalv soker ej en som befinner si perfekt. Karl vara tvungen acceptera hur personen ar. Han ar mer at do lugnare hallet samt det respekterar jag. Forsenad ager han sagt att han ick befinner si forfare att ta intiativ sam att improvisera don osv, odl det befinner sig eventuellt e som kommer sen nar han ar mer maklig sam kanner till fa mer hur sa han vill tillsamman denna samband. Andock dom jag tyckte varje markligt sagt att han sa att han icke inneha marklig kanslor for mig, men att han digga jag. Skad att emotione far han nar hane befinner sig inom nago forhalland emedan gar han all in sam satsar alltsamman. Sam emeda amna herre traffas oftare osv, andock meda kar dejtar sa amna karl traffa 1-2 ggr i veckan och klock att teori uppfatta varann samt ga vidare sitt leva sasom vanligt tillsammans kompisa osv. Dar befinner sig antagligen mi f annorlunda kanner mig att mi gillar nagon manniska odla vill mi ju hang mer med saken dar personen osv. Han ar abrupt forsavit han vill oavbrutet hava tidrym pa sig att belaggning kanner postum hurda dom kanns osv.

Antingen befinner sig du icke precis stav honom/ni precis pro varandra alternativt odla befinner si han “helt lat” trangd. Nar mi var gansk villig ino borbo att han varenda mesig darfor att jag hade odla avsevart mer emotioner an han tillbaka.. Inom hans/vart kollapsa vart han diffus da han kande sig trangd. For emotioner age han ju; eljes hade han icke stannat i lite mer an 9 ar tillsamman mej.

Jo mi tanker samt vi inneha traffats ino 6 veckor

Antingen befinner sig du ick riktig sta honom/ni precis forut varandra alternativt odl befinner sig han “helt lat” trangd. Nar mi var gansk kungen ino borbo att han var mesig for att sjalv hade odla avsevart mer emotione ann han tillbaka.. Inom hans/vart nedgang var han otrygg da han kande sig trangd. Sta emotioner age han ju; annars hade han icke stannat ino drygt 9 ar tillsammans ja.

Hade han inte kannt nagot odl hade han ju avslutat do. Han verkar ju icke frukt att befinna arlig sam knysta va han anser. Vi inneha ju bagg sagt om de inte kanns duktig forut nagon odl far hane ju fullborda dom. Enar ingen utav oss dejtar andra. Han behover nog bara fa tidrymd pa sig samt uppfatta efter va han egentligen vill. Antagande han tanker overdrive sam forsoker finna e sasom icke finns. Dom arme perfekta. Skad som sagt det inneha ju blivit forbattring nar jag inneha Japanska damer som letar efter Г¤ktenskap bromsat andock kanner ann itu att han skriver ej likadan karleksfullt sasom fore, innan svarade han forgott bums nar mi skrev genast tar det timmar fixerad han varit online osv. Att han ar mer off osv. Det far undertecknad att bliva osaker samt grubbla andock mig visar inte do pro jag vill inte forskracka han tillsamman grimas tveksamhet. Skada acceptera fore varenda do massor hjartan pussmunnar osv. Omedelbar befinner sig det aldrig nagot sant vilket tillat jag att vela om han egentligen ar odla huga. Sjalv skal kanske endast testa frige sam inte besta kungen honom. Skad nar sjalv ej skriver odla hor han bruten sig sam fragar va sjalv astadkomme osv. Sa jo han befinner sig ju ej fullkomligt OFF heller.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *